Home FluffyLifeFå råd til at realisere dine drømme
Få råd til at realisere dine drømme

Få råd til at realisere dine drømme

Drømme og det at realisere dem kan være en dyr fornøjelse. Det kan være et brændende ønske om at se verden og forlade de trygge rammer hjemme. Det kan måske også være at købe det hus, du altid har drømt om – eller noget helt tredje.

Vi har alle sammen noget, der fungerer som et mål her i livet, og det er kun dig, der kender dit. I denne artikel har vi samlet en række tips til, hvordan du kan få råd til at leve dine drømme og kvitte leverpostejsmadderne.

Det skriver Lånet.

Giv den et år med fuld gas på arbejdet

Har du allerede et arbejde? Hvorfor ikke give den et helt kalenderår med fuld gas, hvor du udelukkende arbejder for at tjene penge til at gøre dine vildeste fantasier til virkelighed? Din chef vil med sikkerhed kunne finde flere timer til dig og måske endda noget overarbejde eller nogle timer i weekenden/om natten, hvor betalingen er bedre.

Er du dygtig til at spare op og sætte til side, kan et helt år med fokus på at tjene penge være lige det, der gør, at du har råd til tage skridtet videre fra at dagdrømme.

Hør evt. din chef, om du både kan gå op i timer, altså dit normale timetal, men også om de har noget andet arbejde, du kan varetage og bruge til at skabe en ekstra indkomst. Det er desuden vigtigt, at du holder øje med beskatningen og dine fradrag, så du ikke lige pludselig ender med en dummebøde fra skattefar. Husk derfor at rette din forskudsopgørelse til, så du ikke lige pludselig tjener 100.000 kr. mere end angivet. Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse.

Reducer dine udgifter

Hvis du ikke har noget imod at skulle leve af brød og vand og ikke tager en tur i byen hver weekend, kan du relativt hurtigt spare mange penge op og dermed få råd til at gøre drømme til virkelighed. Sæt dig ned, læg et budget og se, hvor der er mulighed for at skære i dine udgifter.

Det kan være, at du stadig betaler til det der fitnessabonnement – måske bruger du flere penge på mad og tøj, end du egentlig troede? Hvis du bor sammen med en partner eller roomie, er der typisk flere penge at spare, idet man i så fald har mulighed for at gå sammen om at betale en fællesudgift. Så hvis I ikke betaler for ydelser som Spotify og mad sammen, kan det være, at I bør se, om I ikke kan mødes på midten, dele udgifterne og dermed begge vinde.

Lån nu, betal senere

Hvis du gerne vil afsted nu og her, kan et hurtigt lån være at foretrække. Her får du pengene imellem hænderne nu og her, mens du så skal betale senere. Mange forbinder det med noget farligt at låne penge, men det er i virkeligheden bare at fremrykke forbrug. Og så længe du betaler afdrag og renter til tiden, sker der ikke noget.