Home FluffyLifeProblemer med størrelsen på penis
Problemer med størrelsen på penis

Problemer med størrelsen på penis

Alt der har med underlivet at gøre er forbundet med utrolig meget skam og blufærdighed. Dette betyder altså også, at det for mange er noget, der er svært at snakke om. Derfor kan det også være svært at få et realistisk forhold til disse ting, da det kun vil være gennem internettet, at man bliver klogere. Dermed er der også en hel del usikkerhed forbundet med sex og genitalier. Mange frygter, at de ser forkerte ud, og dette er kun med til at styrke blufærdigheden. Dette er et problem for piger såvel som drenge, og særlig blandt drenge handler det om størrelsen. Ikke alle er givet samme størrelse på deres snabel, og da der er en diskurs om, at det er fordelagtigt at være veludrustet, er det utrolig kedeligt, hvis man sidder med en tissemand på størrelse med en ostereje. Oplever man denne flovhed, er det meget naturligt, at man vil holde sig fra samleje, hvilket betyder, at der er en kæmpe del af livet, som man ikke tager del i.

større penis med øvelser, piller eller tricks

Der er ingen tvivl om, at det i de færreste tilfælde vil være et problem, at man ikke har en kæmpe tissemand. De handler i højere grad om, hvordan man håndterer denne, og der er en lang række ting, der i højere grad spiller ind. Dog kan størrelsen, som det allerede er nævnt, desværre være en forhindring for, at man overhoved får noget på den dumme, og derfor kan det også være nødvendigt at søge anden hjælp. Det kan måske være svært at se, hvad man skal gøre ved sådan et problem, men der er faktisk ting, som man kan gøre, der kan hjælpe til at forlænge ens penis. Det lyder måske for godt til at være sandt, men der findes en lang række forskellige metoder, som man kan benytte sig af, hvis man har problemer med størrelsen.

Overvej mulighederne

Som det er nævnt, findes der altså en række forskellige metoder, der kan være gode, hvis man ønsker penisforstørrelse. Der findes blandt andet penispumper, hvor man køber en pumpe, der kan stimulere penissen, så den bliver større. Dette vil selvfølgelig ikke holde for evigt, men gør man det med jævne mellemrum, vil man generelt have en større penis. Dog kan man også lave forskellige øvelser, der kan være med til at give en større penis på sigt. Til sidst kan man også tage piller, der kan bidrage til vækst i genitalierne.

Hav realistiske forventninger

Er man virkelig utilfreds med sin udrustning vil selv den mindste vækst være en kæmpe forbedring. Dog er det også vigtigt, at man er realistisk i forhold til disse forandringer. For selvom der måske er metoder, der kan sørge for, at man oplever vækst i penissen, kan man ikke regne med en kæmpe anakonda, hvis man i forvejen er udrustet med en regnorm. Hvis er man er bevidst om dette, vil man undgå at blive skuffet, og man vil samtidig også opleve at blive langt mere tilfreds med den endelige resultat.