Home FluffyLifeGå vinteren i møde med hygge i sengen
Gå vinteren i møde med hygge i sengen

Gå vinteren i møde med hygge i sengen

At gå fra sommer til efterår kan være en svær ting da man har nydt sommeren og ikke vil have, at den skal forsvinde. At gå fra efterår til vinter kan dog føles endnu værre. Dag for dag bliver dagene kortere og det bliver mørkere. Man kan ikke gå ud uden at tage meget tøj på og hele tiden synes man, at man går rundt og fryser. Det kan være meget frustrerende for alle og derfor er det godt at finde nogle ting, som man kan se frem til.

Grundlæggende er der selvfølgelig den altoverskyggende hygge, som man kan se frem til. Vi danskere er vilde med hygge og vi er vilde med at have en undskyldning for at hygge. Vi kan lide det når vi har en undskyldning for at blive hjemme og se film og spise kage.

Derfor er der også mange der siger, at de faktisk ser frem til, at det bliver vinter og koldt. For så behøver de ikke at stresse over, at de mest har lyst til at sidde derhjemme og ikke lave noget mens alle andre er ude.

Ønsker du at lave noget, der er lidt sjovere end at sidde indenfor og spise kage kan du også være mere seksuel med din partner. Du kan nyde mørket til at skrue op for varmen, få fat i noget sexlegetøj og have nogle dejlige weekender sammen.

Brug weekenden sammen med partner og sexlegetøj

Mange mennesker laver konstant planer. Hver dag, eftermiddag og aften har de planer, hvor de skal lave noget. Det kan være meget stressende for alle, selvom man er vild med at have planer.

En ting man kan gøre er for eksempel, at man kan lave en plan, som hedder, at man skal slappe helt af en hel weekend. Man kan sige det til sin kæreste så man kan koordinere sine planer. Så kan man tage en hel weekend sammen, hvor man ikke skal noget. Får man så lyst til at tage ud kan man selvfølgelig gøre det, men det kan også være, at man har lyst til at blive hjemme og så skal man gøre det.

Her kan man sørge for at købe lidt overraskelser til weekenden. Blandt andet kan man købe forskellige former for sexlegetøj, som man kan more sig med sammen. En klassiker er et butplug, som kommer i mange forskellige størrelser. Vælg et lille et, så ingen kommer til skade. I kan tage jer tid og nyde, at I ikke har noget I skal nå og at I ikke bliver forstyrret af andre, der vil jer noget.

Hav alenetid med god samvittighed

Også hvis man er alene og ikke har en partner kan man have lyst og behov for at bruge noget tid med sig selv. Den kan man blandt andet bruge ved at finde noget sexlegetøj, som gør ens nydelse endnu større. Man kan blandt andet kigge på sitet http://pocket-pussy.dk/, hvor der er rig mulighed for at finde forskellige sjove ting man kan bruge til at opnå nydelse.