Home FluffyLifeNetdating: Sådan får du den bedste oplevelse
Netdating: Sådan får du den bedste oplevelse

Netdating: Sådan får du den bedste oplevelse

Er det første gang du skal prøve at date på nettet? Eller er du ved at overveje, om du skal kaste dig ud i netdating? Så kommer her nogle gode tips til, hvordan du kan få den bedste oplevelse, når du dater på nettet.

Der er ingen grund til at savne nogle at dele hverdagen med, når man på nettet nemt kan finde dén person, man savner. Om du dater for at få et seriøst forhold eller bare trænger til lidt kærlighed ind i mellem, så er netdating for dig.

Find de bedste netdating-sider

Før du springer ud som netdater, er det selvfølgelig vigtigt at beslutte, hvilken platform du skal bruge. Der findes tonsvis af dating sites både på nettet og som apps, så her gælder det om at tænke rationelt i fordele og ulemper eller helt simpelt bare vælge den, som tiltaler dig mest.

Er du til swiping og måske nogle casual forhold? Så kunne Tinder være vejen for dig. Er du til noget mere alvorligt, hvor der er er fokus på personlighedsmatch? Så er det måske match.com du skal vælge.

Ønsker du at din partner har et vist niveau, fordi du selv er højtuddannet? Så findes der også et svar på det. Nemlig Partner med Niveau. Hvis du er ældre og heldigvis ikke har givet op på kærlighed, så kan den også findes på sites som 50plusmatch og 40plus.

Er du stadig i tvivl om hvilken dating-hjemmeside du skal vælge? Så finder du her et overblik over de bedste netdating sider.

Udvid din horisont

Når man dater på nettet, kan det være rigtigt fint at have styr på præcis hvad man vil have. Hvordan vedkommende skal se ud, hvilke interesserer de har osv. Men det er vigtigt også at huske, at livet er fuld af overraskelser. Derfor finder du ikke nødvendigvis den perfekte kvinde eller mand, bare fordi han eller hun opfylder alle dine krav.

Det kan derimod være, at der er en person, som du tager på date med, og som kommer til at feje benene væk under dig, selvom han/hun ikke lige har din foretrukne øjenfarve.

Måske er det netop godt at give modsætninger nogle chancer. Især hvis du er kørt lidt død i dating-gamet, kan det være en god ide at give en anden slags mand eller kvinde en chance. Hvad med en anden nationalitet? Mange mænd er fx lykkelige i ægteskaber med filippinske damer. Måske er det også relevant at give den slags dating et skud.

Spice sexlivet op med kinky gaver

Hvis du synes en date er gået virkelig godt og I er taget hjem til dig, så kan der selvfølgelig lægge et præstationspres. Og her er det enormt vigtigt at være åbne og tale om jeres lyster. Er din date til rolige, kærlige berøringer? Eller vil han/hun gerne noget mere? Og hvad er du til?

Hvis I begge er enige om det, kan det være lidt lettere at komme i gang ved hjælp af noget frækt sexlegetøj. Få lidt kinky gaveinspiration til jer begge her.